Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

LIKE & VOLG ONS 

Auto praktijk

Wil jij je rijbewijs snel & goedkoop halen?

Bij Rijschool Danny duurt elke autorijles 50 minuten. Er wordt altijd les gegeven in blokuren; Dus 100 minuten per keer. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat je in 100 minuten meer kan leren dan in 50 minuten. Hoe meer je leert per 100 minuten, hoe minder lessen je in totaal nodig zal hebben.

Het is voor Rijschool Danny geen probleem om de leerlingen op te halen bij een trein of metrostation. Dit doen wij omdat er anders kostbare tijd verloren gaat. In de tijd dat je opgehaald of afgezet wordt kan je een hoop leren op de examenroutes waar je opgeleid wordt. Uiteraard wordt je ook weer netjes bij een metro of treinstation afgezet.

  • Wanneer een les niet door kan gaan dient de leerling het minimaal 24 uur van tevoren aan te geven. Indien dit niet gebeurd, wordt de les in rekening gebracht. Tenzij er een geldige en aantoonbare reden voor is.
  • Wanneer de leerling losse lessen neemt dient de leerling na de les te betalen.
  • Wanneer de leerling een pakket neemt, ongeacht welk pakket, dient de leerling het pakket van tevoren te betalen; Voordat de eerste les genomen wordt. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen. Samen wordt er overeengekomen hoeveel er per termijn betaald wordt. Voorbeeld: bij een pakket van 30 lessen, is het mogelijk om per 10 lessen te betalen.

Bekijk de tarieven

2TODRIVE

Autorijden vanaf 17 jaar, hoe cool is dat?! Vanaf nu kan dat, want door 2toDrive kun je eerder beginnen met het nemen van rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf het moment dat jij 17 bent, mag je praktijkexamen doen. Wanneer je slaagt mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Deze coach(es) mag je zelf kiezen, wel zo leuk. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen!

Voordelen van 2toDrive:

  • Je doet extra rijervaring op; hiermee verklein je de kans op ongelukken of schade.
  • Jongen die aan 2toDrive meedoen zeggen dat zij zich zelfverzekerder en veiliger voelen als bestuurder.
  • Jij kiest je eigen coach!
  • Jij kiest hoeveel coaches je wilt hebben (minimaal 1, maximaal 5).
  • Je kunt aan je coach bewijzen dat je goed kunt rijden.
  • Jouw vrienden mogen samen met je coach ook mee de auto in, wel zo gezellig!

Meld je aan!

LIKE & VOLG ONS

Algemene voorwaarden

Copyright © 2023 Rijschool Danny
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren