Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

LIKE & VOLG ONS 

Check vooraf de volgende punten

Check vooraf:

De instructeur dient voor de rijles vast te stellen dat zowel leerlingen als hun huisgenoten geen coronaklachten hebben. Deze vragen dienen rijschoolhouders tevens aan hun rijinstructeurs te stellen voorafgaand aan de werkdag.

Had je een van de volgende klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid,
koorts van 38⁰C of meer, benauwdheidsklachten?

Heb je op dit moment een huisgenoot of gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

Heb je een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14
dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in thuisisolatie omdat je:
– direct contact hebt gehad met iemand met corona?
– terug bent gekomen uit een COVID-19 risicogebied (code rood of oranje)?

De instructeur dient voorafgaand aan elke les dezelfde vragen te stellen aan de leerling. Worden alle vragen met ‘nee’ beantwoord, dan kan de les starten.

Contactgegevens

Daarnaast is het verplicht om aan elke klant/leerling te vragen om hun contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van de uitvoering van eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Het gaat hierbij om de volgende gegevens:
• volledige naam
• datum
• e-mailadres
• telefoonnummer
• toestemming
Deze gegevens moeten 10 dagen worden bewaard en worden daarna vernietigd. Een keuze van de klant/leerling om geen toestemming te verlenen, mag niet leiden tot het weigeren van de toegang tot de les.

Mondkapje

Het gebruik van een niet-medisch mondkapje is verplicht. Een faceshield is helaas niet toegestaan, omdat deze niet goed genoeg afschermt. Indien leerling of instructeur geen mondkapje draagt, kun je een boete van 95 euro riskeren.

Reinigen

Desinfecteer voor en na elke leerling de contactoppervlakken en aanraakpunten van de auto met 70% isopropyl-alcoholdoekjes of schoonmaakalcohol van 70 % (IPA) in andere vorm. Denk hierbij aan de deurhendels, stuur, versnellingspook, handrem, spiegels, hoofdsteun, sluiting veiligheidsgordel, stoelknoppen en touchscreen.

Afspraak maken en luchten

Maak de volgende lesafspraak met de leerling buiten de auto. Houd hierbij rekening met de onderlinge anderhalve meter afstand en houd het mondkapje op. Geef ook aanvullende instructies in de buitenlucht. Deze tijd kun je meteen gebruiken om de auto te luchten. Tussen lessen met twee verschillende leerlingen, dient de instructeur namelijk het voertuig goed te ventileren door ramen/portieren tegenover elkaar te openen.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kabinetsplannen-coronaregels  

LIKE & VOLG ONS

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 Rijschool Danny
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren