Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

LIKE & VOLG ONS 

Funx

Rijschool Danny en Funx

    

The sound of the city

Elke vrijdag komt er iemand met een bijzonder beroep langs bij Sander in de studio. Jij kan de hele week door je vragen insturen voor deze gast en dat is ook gebeurd voor rijinstructeur Danny, die onder andere Qlas en Blacka rijlest geef. 

Rijinstructeur Danny: "Als een leerling stinkt, geef ik wel hintjes"

Klik hier voor fragment

Tyrell (22) leefde twee weken op straat door schulden - #OpJeMonnie Afl. 4

De schuldenproblematiek in Nederland is real: een op de vijf jongeren heeft problematische schulden. Hoe is het om daarmee te leven? En hoe kom je weer uit de problemen? FunX-reporter Jeansen weet er alles van. Hij zat zelf diep in de shit toen zijn schulden door verhogingen steeds hoger opliepen. In de FunX-serie #OpJeMonnie gaat hij langs bij verschillende FunX-luisteraars met schulden. Samen met een co-host helpt Jeansen die jongeren een stapje in de goede richting te zetten.

klik hier voor fragment

LIKE & VOLG ONS

Algemene voorwaarden

Copyright © 2023 Rijschool Danny
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren