Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

LIKE & VOLG ONS 

Franchise

Start via Rijschool Danny je eigen franchise Rijschool!

Wie zoeken wij?

Je bent succes gedreven, denkt in kansen en gaat voor topkwaliteit. Je bent een ondernemer in hart en nieren en je bent in het bezit van een instructeurbewijs voor auto. Je vindt het leuk om samen met Rijschool Danny te groeien en een succes te maken van je eigen rijschool binnen de franchiseformule.

Voordelen

 • Je bent je eigen baas met een eigen rijschool
 • Diversiteit van kandidaten, die je heel het jaar door toegewezen krijgt
 • Zeer aantrekkelijke inkomsten, hoger dan in loondienst
 • Nieuwe (mooie) leaseauto: keuze uit Volkswagen Polo Of Volkswagen Golf
 • Vrijheid; je bepaalt je eigen uren
 • Gezellig team met leuke bedrijfsuitjes en bijdrage aan goede doelen

Onze Kernwaarden: Passie, Vakmanschap, Flexibiliteit & Innovatie.

Wat doen wij voor jou?

Met dank aan onze mooie formule ontzorgen wij jou van boekhouding, klantenadministratie, reclame, marketing en bieden ondersteuning in financieel en strategisch opzicht. Wij geven goede begeleiding en dragen bij aan jouw succes als rijinstructeur én als ondernemer.

Kortom: Wij doen al het werk om jou heen zodat jij je lekker bezig kan houden met het geven van autorijles en dat terwijl je je eigen onderneming hebt met alle bijkomende voordelen.

Aanmelding:

 1. Stuur je CV of motivatie naar Rijschool Danny. Heb je een voorkeur om een video of voicememo in te sturen? Ga je gang, wij zien jou graag op een manier zoals jij jezelf het liefste presenteert.
 2. Kennismakingsgesprek: Wij horen graag wat jij verwacht van een werkgever en vice versa. Op deze manier weten we snel of er een match is. Dan slapen we er nog een nachtje of meer over en vertellen we elkaar of we samen het avontuur willen aangaan.
 3. Tweede gesprek: Begint met het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring. Vervolgens gaan we wat dieper in op de inhoudelijke en financiële details van de franchiseformule. Bij akkoord gaan we door naar de volgende stap.
 4. Ondertekenen van franchiseovereenkomst.
 5. In gang zetten van franchiseorganisatie; inschrijving kvk, auto, etc.
 6. Starten van je eigen rijschool bij Rijschool Danny

*Nog geen rijinstructeur, maar wel interesse? Wij investeren in jou! Via Rijschool Danny krijg je korting op je opleiding, gratis stageplek en kan je meteen starten na je opleiding (baangarantie). Voor iedereen met een hart voor ondernemen, succes gedreven mentaliteit en wie een echte aanpakker is – informeer naar de voorwaarden.

Contact

LIKE & VOLG ONS

Algemene voorwaarden

Copyright © 2023 Rijschool Danny
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren