Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

LIKE & VOLG ONS 

Danny

Danny

Mijn naam is Danny en ik ben eigenaar en oprichter van Rijschool Danny. Met heel veel liefde en plezier heb ik in 2013 Rijschool Danny opgericht. Rijlesgeven is mijn passie; het maakt mij blij om anderen mensen blij te maken met het behalen van hun rijbewijs. Kwaliteit en service staan bovenaan bij het geven van rijles. Gaandeweg heb ik mezelf ontwikkeld tot een ondernemer en heb ik Rijschool Danny uitgebreid met autorijles, auto theorie, motor, scooter en nog meer.

Inmiddels is Rijschool Danny gegroeid tot één van de bekendere rijscholen in Rotterdam en omgeving. Sinds kort ben ik ook begonnen met het vloggen van de rijlessen zodat kandidaten een beeld krijgen van hoe wij werken. Ook is te zien dat naast het leren van autorijden, de rijlessen ook gewoon superleuk en gezellig zijn!

LIKE & VOLG ONS

Algemene voorwaarden

Copyright © 2021 Rijschool Danny
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren